Retourneren

WAT ZIJN DE RETOUR VOORWAARDEN?

Alvorens je gaat retourneren is het van belang om te weten wat de retour voorwaarden zijn van Ladybugs.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U kunt de artikelen retourneren naar:

Ladybugs

Haverstraatpassage 8

7511EW

Enschede

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ladybugs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is 

Ladybugs benadrukt dat de hanglabels aan de/het artikel(en) moet(en) vastzitten bij het ontvangen van de retourzending.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@ladybugs.nl of op 0649312550. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op bij voorkeur telefonisch op 0649312550. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.