Jacky luxury

Eigenwijs, fashionable, speels met een classy twist. Met deze mix voldoet het Nederlandse merk Jacky Luxury aan de wensen van de modebewuste vrouw van nu. Jacky Luxury is in 2007 opgericht vanuit een familiebedrijf en liefde voor mode, na al tientallen jaren ervaring te hebben opgedaan door productie en ontwerp voor winkels en private labels.

 

Jacky Luxury startte in 2007 met een kleine collectie, maar bleek al snel succesvol. De collectie werd uitgebreid met vele items, waardoor het assortiment van Jacky Luxury op de dag van vandaag alles bevat voor de vrouwelijke kledingkast. Momenteel lanceert Jacky Luxury vier collecties per jaar. Een spring/summer collectie, een fall/winter collectie en twee tussencollecties.

 

Met meer dan 350 verkooppunten in Nederland en België bewijst Jacky Luxury zichzelf al jaren als een vooruitstrevend merk met een duidelijke identiteit.

 

De collectie, bestaande uit zowel basic items als uitgesproken stukken, is gebaseerd op de powervrouw die zich sexy en zelfverzekerd wil voelen. Luxe materialen van hoogwaardige kwaliteit, maar toch betaalbaar. Dit is mogelijk door een nauwe samenwerking tussen de designers en de productiekantoren.

 

De designers doen inspiratie op in belangrijke modesteden zoals Parijs, Londen, en New York en verwerken de laatste trends in de collectie.